Teatre
Cultura 23/02/2012

La Cubana torna amb l'espectacle 'Campanades de boda'

L'obra, que s'estrenarà al Teatre Tívoli de Barcelona el 2 de març, pot ser una de les "últimes aventures" de la companyia

Ara
1 min
Actors de La Cubana, amb el director de la companyia, Jordi Millan, i la dissenyadora de vestits de núvia, Rosa Clarà, en la presentació de l'espectacle 'Campanades de Boda' / ACN, , Pau

Barcelona'Campanades de boda', dirigida per Jordi Millán, s'estrena el 2 de març al Teatre Tívoli amb un total de 12 actors que interpreten tots els personatges essencials d'una boda. El nou espectacle de La Cubana mostra els preparatius d'un casament.

Millán espera que l'obra sigui un gran èxit, però segons ha dit, "si no va bé no passarà res" perquè els seus membres sempre els quedara l'opció de "dedicar-se a muntar bodes". Millán ha aclarit que l'obra no es representarà en dos teatres com s'havia previst inicialment. El Teatre Coliseum ha quedat descartat per problemes diversos, de manera que s'estrenarà únicament al Teatre Tívoli.

'Campanades de boda' és la història de la família Rius, formada per tres generacions de floristes. Violeta, la més jove de la família, es casa amb Vickram Sodhi, un actor indi que va conèixer a Barcelona, i són els preparatius d'aquest casament el que explica l'obra. La Cubana presenta l'espectacle amb la idea que "possiblement sigui una de les darreres aventures" de la companyia, ja que assumeix que "té poc futur dins el panorama cultural del país".

El taller de la dissenyadora Rosa Clarà ha estat l'escenari escollit per La Cubana per presentar a la premsa l'espectacle 'Campanades de boda'. La dissenyadora de vestits de núvia ha col·laborat en l'espectacle confeccionat el vestit que –suposadament– lluirà una de les protagonistes de l'obra i ha fet participar els periodistes d'una desfilada amb diversos models de vestit de núvia perquè hi fessin comentaris, a fi d'escollir el model definitiu.

stats