Cinema
Cultura 09/11/2012

L'Aribau Cinema celebra els 50 anys projectant 'West Side Story'

El mític musical torna el 7 de desembre a la sala que va inaugurar el 1962. Va estar 96 setmanes en cartell i va atreure 795.125 espectadors

Ara
1 min
Una escena de 'West Side Story'

BarcelonaL'Aribau Cinema celebrarà els 50 anys el 7 de desembre amb una projecció especial del clàssic musical 'West Side Story', la pel·lícula que va inaugurar les projeccions de la sala el 1962. El musical va tenir un èxit aclaparador: va estar en cartell durant 96 setmanes i van passar per taquilla un total de 795.125 espectadors.

Inspirat en 'Romeu i Julieta', Robert Wise va dirigir la pel·lícula el 1961 a partir del musical homònim de Broadway, amb música de Leonard Bernstein, lletres de Stephen Sondheim i coreografies de Jerome Robbins, que també va participar a la versió cinematogràfica. 'West Side Story' va conquerir 12 Oscars –més que cap altre film musical fins aleshores–, i va convertir Natalie Wood en una estrella.

La pel·lícula es projectarà als cinemes del carrer Aribau (també coneguts com a Aribau Multicines) en passi únic el 7 de desembre a les 8 del vespre, en versió original subtitulada en castellà.

stats