Cultura 31/07/2017

Liam Gallagher: "Res no m'agradaria més que una trobada d'Oasis"

El músic deixa entreoberta la possibilitat d'una reconciliació de la banda, tant bon punt els dos germans es parlin de nou

Agències
1 min
La banda sonora per anar a veure el Manchester City-Barça

BarcelonaSemblava impossible però ha passat: Liam Gallagher ha confessat en una entrevista a 'Billboard' que res no li agradaria més "que una trobada d'Oasis". Després de crear el grup Beady Eye amb els membres d'Oasis -a excepció del seu germà Noel-, el petit dels Gallagher està de promoció del que serà el seu primer àlbum en solitari, 'As you were'. Ha sigut precisament en una entrevista promocional on Liam ha deixat anar les esperades declaracions. "M'encantaria que parléssim sobre la música d'Oasis, en comptes d'un àlbum solista de Liam o un àlbum solista de Noel", assegura.

Oasis, una de les bandes de referència de la història de la música contemporània i abanderats del 'britpop', van separar-se oficialment l'any 2009 a causa de la mala relació entre els germans. Malgrat els intents per part de la mare i la pressió dels fans perquè es reconciliïn, la relació entre els germans "és nul·la", segons diu el mateix Liam.

El cantant també admet que qualsevol trobada encara estaria a anys llum de materialitzar-se i que primer de tot, caldria posar les cartes sobre la taula. "Ell es pensa que és el líder i jo penso que jo soc el líder, entens el que vull dir?", va comentar Liam Gallagher. En una nota més positiva, Liam deixa la porta oberta a una possible tornada del grup, perquè al cap i a la fi són germans i "fer música seria la cosa més natural".

stats