Cultura 14/11/2011

Les col·leccions del Macba i la Caixa viatjaran a la Xina, el Japó, les Filipines i Malàsia

La Fundació la Caixa i el Museu d'Art Contemporani de Barcelona han signat un acord amn Acción Cultural Española per portar les seves col·leccions a diferents països asiàtics entre el 2012 i el 2014.

Ara
1 min

BarcelonaLes col·leccions del Macba i la Caixa es podran veure a Xina, Japó, Filipines i Malàsia entre el 2012 i el 2014. El museu i la fundació de l'entitat bancària han signat un acord amb Acción Cultural Española (AC/E) per l'organització de l'exposició Canvi de segle en l'art contemporani espanyol. La mostra reunirà un centenar d'obres d'artistes espanyols dels darrers cinquanta anys com Antoni Tàpies, Eduardo Chillida, Antonio Saura, Juan Muñoz, Muntadas, Miquel Barceló i Cristina Iglesias.

En la signatura de l'acord hi han estat presents Isidre Fainé, president de la Caixa i de la fundació la Caixa, Jaume Lanaspa, director general de l'Obra Social de la Caixa, Charo Otegui, presidenta d'Acción Cultural Española, Leopoldo Rodés, president de la Fundació Macba i Bartomeu Marí, director del Museu.

stats