MÚSICA
Cultura 03/02/2011

Esgotades les entrades per al macroconcert de bandes catalanes de Valls

El concert se celebrarà el proper dissabte 5 de febrer i hi participaran Jaume Sisa, Mishima, Els Pets, Roger Mas, Els Amics de les Arts i Gerard Quintana, entre d'altres

Redacció
1 min

VallsL'organització de les Festes Decennals de Valls ha informat que s'han esgotat les entrades per al concert 'Els 10 de les Decennals', que se celebrarà el proper dissabte dia 5 en la nit principal de les festes. Aquest macroconcert, de gairebé dotze hores de durada, reunirà en un mateix espai a deu de les formacions més significatives de la música catalana. En concret, hi actuaran Jaume Sisa, Mishima, Mesclat, Obrint Pas, Canya Verda, Els Pets, Lax'n'Busto, Roger Mas, Els Amics de les Arts i Gerard Quintana.

'Els 10 de les Decennals' és el segon dels grans concerts de les Festes Decennals que ha esgotat entrades, després que ahir es tanqués la venda per al concert del 4 de febrer que protagonitzarà l'exvocalista de El Canto del Loco, Dani Martín.

Del 28 de gener al 6 de febrer, Valls celebra les Festes Decennals, declarades Festa Patrimonial d'Interès Nacional en honor a la Verge Maria de Candela que, una vegada cada deu anys i des de 1791, té lloc cada any que acaba en '1'. En total, s'han programat 479 activitats repartides en els 10 dies que duren les festes, entre les quals destaquen les actuacions d'artistes de renom de dotze països.

stats