Arts escèniques

El Mago Pop fa història amb el seu debut a Broadway

Es converteix en l'il·lusionista més jove que estrena un espectacle al famós districte de Nova York

Ara
1 min
Mago Pop

BarcelonaEl Mago Pop fa història amb el seu debut a Nova York. Amb 37 anys, l'artista de Badia del Vallès es converteix en l'il·lusionista més jove de la història de Broadway amb la versió en anglès de l'espectacle Nada es imposible, el primer amb segell català que s'estrena al famós districte dels teatres.

La seva màgia ha seduït Broadway, que ja l'esperava amb els braços oberts promocionant-lo com un dels artistes de més èxit a Europa, ja que el seu xou l'han vist 2 milions de persones. Visiblement emocionat, el mag ha rebut un bany d'aplaudiments després de representar l'espectacle, ple de cartes, telecinesi, levitació, teletransport i humor. "Debutar a Broadway és el somni de la meva vida i el repte més gran de la meva carrera", ha dit en un comunicat.

De fet, Nova York i el cinema estatunidenc són un personatge més d'aquest espectacle d'hora i mitja en el qual Díaz es transforma en un superheroi de Gotham City i desafia les lleis de la gravetat alhora que homenatja altres clàssics com Forrest Gump.

A la sortida del teatre, els comentaris del públic fan palès l'entusiasme. "Està ple d'adrenalina", "els americans disfrutaran amb aquest xou", diuen dues de les espectadores del xou amb el qual el Mago Pop omplirà de màgia les mil butaques del teatre Barrymore de Nova York fins al 27 de setembre.

Però la gira no s'acaba aquí. El mag tornarà als Estats Units el maig del 2024 després de fer temporada a Barcelona per començar al Branson Magic Theatre de Missouri, el teatre que ha comprat enguany, com també va fer amb el Teatre Victòria, que va adquirir el 2019.

stats