ART
Cultura 09/07/2013

El MNAC fa la seva 'nit blanca' particular aquest dissabte fins a la 1 de la nit

La dansa de 'Kamuyot', la Marxing Band del Taller de Musics i el circ de l'Ateneu actuaran al museu, que obrirà les exposicions gratis

Ara
1 min

BarcelonaTot i que l'Ajuntament de Barcelona no organitzarà el Montjuïc de Nit, el proper dissabte el Museu Nacional sí que farà una festa noctàmbula i obrirà fins a la 1 de la nit. Entre altres activitats, s'hi podrà veure l'espectacle 'Kamuyot' de la companyia It Dansa de l'Institut del Teatre, un espectacle de circ contemporani de l'Ateneu Popular 9barris a la Cúpula i una actuació musical en directe a càrrec de la Marxing band del Taller de Músics. Especialment per als nens, de 19 a 20 h, el museu organitza el taller de dansa 'Mirem', en el qual tindran la oportunitat de treballar la mirada a les obres d'art mitjançant el cos i el moviment.

Es podrà visitar gratis 'Tàpies. Des de l'interior' i la resta d'exposicions que actualment presenta el MNAC, en una nit en què hi haurà música, circ i dansa per als visitants en diferents espais del museu. La col·lecció permanent també es podrà veure de forma gratuïta i hi haurà visites comentades de les obres més destacades. També aquest dia serà el moment de descobrir el nou espai que el museu dedica als Museus d'Art de Catalunya, que funcionarà com una finestra per treure el cap a la resta de l'oferta cultural del territori.

stats