CULTURA
Cultura 03/05/2012

Mascarell veu necessari redefinir el Museu del Còmic abans de parlar de finançament

El Museu, que s'ubicarà en unes antigues naus de Badalona, esta previst que s'inaguri el 2014

Efe
1 min

BarcelonaEl conseller de Cultura, Ferran Mascarell, considera essencial redefinir el futur Museu del Còmic i de la Il·lustració de Catalunya perquè doni cabuda a altres àmbits del sector audiovisual, abans de parlar del finançament i de les administracions o entitats privades que hi participarien.

Mascarell ha aprofitat la inauguració del Saló del Còmic de Barcelona per assegurar que el museu, que s'ubicarà en unes antigues naus de Badalona, es troba en aquests moments redefinint el seu projecte "perquè tingui èxit tant des del punt de vista del contingut com de la manera de gestionar-lo".

"Els diners apareixeran quan es tingui clar què es farà, perquè no ens podem permetre fer coses que no estiguin definides", ha dit el conseller, el qual considera que entre el Saló de Còmic de Barcelona, el de Manga i altres festivals del ram el futur museu de Badalona s'ha d'alçar com a "espai de continuïtat" que dinamitzi la creació entre un saló i un altre.

Mascarell ha assegurat que el 2014 (data en la qual estava prevista la seva inauguració) el projecte estarà prou "dinamitzat". "No em feu dir si estarà o no acabat, però sí amb un grau de desplegament important", ha puntualitzat.

stats