Cultura 24/08/2015

Roger Pera serà Van Gogh i Mingo Ràfols, Gauguin en un musical

L'espectacle arriba al Teatre del Raval a partir del 12 de setembre

Acn
1 min
Roger Pera serà Van Gogh / TEATRE DEL RAVAL

BarcelonaL'espectacle 'Van Gogh, el musical' arribarà a l'escenari del Teatre del Raval el 12 de setembre i el protagonitzaran els actors Roger Pera en el paper de Vincent van Gogh i Mingo Ràfols en el Paul Gauguin. La comèdia és una creació de Joan Olivé i Roc Olivé, compta amb música en directe amb la participació de tres músics i se situa en el moment en què els dos pintors impressionistes van conviure al poble francès d'Arles l'any 1888 durant dos mesos. El repartiment del muntatge el completa Miquel Malirach com a Ursula Layer.

'Van Gogh, el musical' és una comèdia de situació, com ha explicat el Teatre del Raval, al més pur estil 'La extraña pareja' o 'Plats bruts', amb la peculiaritat que la parella és en ple segle XIX a Arlés. Durant els dos mesos que van viure junts, Van Gogh es va enamorar d'una prostituta d'Arlés que es deia Ursula Layer, el màxim desig de la qual era ser pintada i fornicada pel gran pintor impressionista Paul Gauguin. De fet, el desig de Gauguin era fugir a Tahití a pintar indígenes nues.

L'espectacle compta amb tres músics en directe: Dionís Olivé a la guitarra acústica, Víctor Gorriti a la guitarra elèctrica i Núria García al violí, i la col·laboració especial de Pep Sala.

stats