MÚSICA
Cultura 17/01/2013

Nou disc de La iaia per després de l'estiu

Mentre no arriba i per anar fent boca, aconsegueix 'Les ratlles del banyador' amb l'ARA, de divendres 25 a diumenge 27 de gener

Ara
1 min

El grup d'Osona La iaia publicarà un nou disc aquest 2013. Encara es coneixen pocs detalls de la gravació, que es farà als estudis de Paco Loco al Puerto de Santa María, Cadis. El nou treball apareixerà dos anys després de 'Les ratlles del banyador', un dels debuts més engrescadors del pop català dels darrers temps, que es podrà aconseguir amb el diari ARA el cap de setmana del 25 al 28 de gener.

La iaia es va formar l'any 2009, inicialment com un projecte en solitari del cantant, guitarrista i compositor Ernest Crusats. Després de guanyar el concurs VicSona, s'hi van afegir els antics companys d'institut Jordi Casadesús (baix) i Jordi Torrents (bateria), amb qui Crusats va enregistrar la maqueta 'El meu vaixell' i es va consolidar la formació definitiva del grup.

L'any 2010, La iaia va endur-se el primer premi al concurs de maquetes Sona9 i l'any següent van debutar amb el disc 'Les ratlles del banyador', un treball amb el qual van aconseguir un important èxit de públic i de crítica que el proper cap de setmana podreu endur-vos a casa.

stats