Literatura
Cultura 26/01/2015

La nova novel·la d'Arturo Pérez-Reverte es publicarà el 12 de març

Alfaguara edita 'Hombres buenos', una novel·la històrica documentada amb el màxim rigor i ambientada en el París prerrevolucionari

Ara / Europa Press
1 min
Possible portada d''Hombres buenos', d'Arturo Pérez Reverte

BarcelonaL'editorial Alfaguara publicarà el pròxim 12 de març 'Hombres buenos', el nou llibre d'Arturo Pérez-Reverte. El París prerrevolucionari és l'escenari protagonista d'una intriga històrica basada en fets reals i que ha estat documentada amb molt rigor. L'editorial ha acompanyat aquest anunci amb una possible portada de la novel·la, de color vermell i amb dues siluetes retallades, amb un fons del riu Sena.

L'autor ha publicat recentment 'Perros e hijas de perra', un recull d'articles que mostren la seva relació amb els gossos, ja que com ell mateix declara, "cap ésser humà val tant com un bon gos". Pérez-Reverte també va presentar l'adaptació d''El Quixot' per a ús escolar. A la presentació del nou no es va estalviar la polèmica, quan l'escriptor va afirmar que era un "crim" com s'estava allunyant la novel·la de les aules i ho atribuïa a "generacions de ministres analfabets que ignoren què és 'El Quixot' ni saben per a què serveix".

stats