EFE
Cultura 14/11/2013

'Nymphomaniac' serà l'estrena més calenta del nadal

El film de Lars Von Trier arribarà als cinemes de l'Estat en dues parts: la primera el 25 de desembre i la segona el 24 de gener del 2014

Ara / Efe
1 min
Charlotte Gainsbourg a 'Nymphomaniac'

BarcelonaLa nova pel·lícula de Lars Von Trier arribarà als nostres cinemes el dia de Nadal. El proper 25 de desembre s'estrenarà 'Nymphomaniac', distribuïda per Golem Films, però només la primera part del film; la segona no arribarà a la cartellera fins el 24 de gener del 2014. Aquesta divisió en dues parts respon a la llarga durada del film, de més de 5 hores i mitja.

Segons Golem, la pel·lícula que s'estrenarà a Espanya serà la versió íntegra creada per Lars Von Trier, sense talls de cap mena. A Dinamarca, la pel·lícula també s'estrenarà en dues parts, però a partir d'una versió reduïda de només quatre hores. Golem no s'acollirà a l'opció que ofereix la productora danesa de difuminar les parts que es considerin inacceptables en alguns territoris i respectarà la versió original del film.

Així, 'Nymphomaniac' s'estrenarà en dues parts, però no en versió "suavitzada": conservarà totes les escenes de sexe explícit rodades per Von Trier. La pel·lícula, protagonitzada per Charlotte Gainsbourg, segueix l'educació sexual i sentimental d'una dona al llarg de diverses etapes de la seva vida.

stats