Cinema
Cultura 06/08/2015

Paco León comença el rodatge de la comèdia 'Kiki, el amor se hace'

La tercera pel·lícula com a director després de 'Camina o revienta' i 'Carmina y amén' parla sobre el sexe i els tabús de parella

Efe
1 min
Paco León en un rodatge

BarcelonaL'actor i director Paco León comença el proper dilluns 10 d'agost el rodatge del seu tercer llargmetratge, 'Kiki, el amor se hace'. A diferencia de les altres dos pel·lícules dirigides per l'actor, la nova comèdia no parteix d'una idea de León sinó que és un encàrrec, tot i que comptarà amb "tota la llibertat i confiança" per fer la pel·lícula a la seva manera. La cinta serà produïda per Vértigo Films i Telecinco Cinema, companyia del grup Mediaset.

"La millor manera de fer l'amor segueix sent el sexe" afirma León en un comunicat. La seva nova comèdia tracta el sexe de manera "original, despreocupada" i, sobretot, "romàntica". 'Kiki, el amor se hace' gira al voltant de cinc històries d'amor encreuades "divertides i curioses" protagonitzades per Alex García, Natalia de Molina, Belén Cuesta, Luis Callejo, Candela Peña, Luis Bermejo i Alexandra Jiménez, entre d'altres. Els protagonistes de 'Kiki, el amor se hace' descobreixen noves maneres d'obtenir plaer a través del sexe però, per d'integrar-les en les seves vides, hauran d'entrar en una nova etapa, trencar tabús i transformar els seus sentiments, pors i sexualitat.

stats