Cultura
Cultura 25/06/2012

Sílvia Pérez-Cruz, Perejaume, Maruja Torres, Juliette Grecò i Gonzalo Suárez, Premis Internacionals Terenci Moix

Entre la resta de guardonats hi ha la ballarina Tamara Rojo, l'autor d'Incendis', Wajdi Mouawad i els escriptor Javier Marías, Sami Naïr i Laurent Binet.

Acn/ara
1 min
"M'hi passaria 24 hores al dia, a l'escenari"

BarcelonaUn jurat format per una trentena de personalitats del món de la cultura i les arts, com ara Ana Maria Moix, Elisenda Nadal, Rosa Vergés, Josep Maria Castellet, Romà Gubern, Jesús Robles i Jordi Cervera han atorgat avui Premis Internacionals Terenci Moix, que es lliuraran el proper 27 de setembre.

Els guanyadors de l'edició d'enguany són Perejaume en la categoria de poesia, l'escriptora i periodista Maruja Torres en la de Literatura i Cròniques i la cantant Sílvia Pérez Cruz en la de Músiques. L'autor d''Incendis', Wajdi Mouawad, ha guanyat el premi d'Arts escèniques i els escriptors Sami Naïr i Laurent Binet els d'Assaig i Ficció, respectivament.

es i la cantant Sílvia Pérez Cruz en la de Músiques. L'autor d''Incendis', Wajdi Mouawad, ha guanyat el premi d'Arts escèniques i els escriptors Sami Naïr i Laurent Binet els d'Assaig i Ficció, respectivament.

L'actriu i cantant Julitette Grecò, la directora del National Ballet Tamara Rojo i l'escriptor Javier Marías han rebut premis a les seves respectives trajectòries professionals, i el cineasta i escriptor Gonzalo Suárez ha estat guardonat amb el Premi especial del jurat.

stats