Cultura 04/11/2012

Els Pets triomfen a Londres

El grup de Constantí ha omplert la sala Cargo, on ha repassat els seus grans èxits

Acn
1 min
Els Pets durant l'actuació a Londres /ACN

LondresPle total d'Els Pets aquest dissabte a Londres. El grup de pop rock català ha omplert fins al capdamunt la sala Cargo de la capital britànica, situada en un dels barris més destacats de l'ambient musical londinenc.

Unes 350 persones, l'aforament màxim de l'espai, han cantat amb els del Constantí alguns dels seus millors temes, en un repàs de la discografia del grup que ha comptat amb clàssics com 'Vespre' i peces més noves com 'El que val la pena de veritat'. A més de la música, la reivindicació independentista ha estat una constant durant tot el concert. Lluís Gavaldà ha obert el concert cridant en anglès: "Pretty soon Catalonia is going to be free" [Ben aviat Catalunya serà lliure].

Els Pets han definit Londres com "la Meca" d'un grup de pop com el seu, influenciat pels ritmes anglosaxons.

La música de la nit ha començat amb el clàssic 'Vespre'. Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falin Cáceres han seguit a partir d'aquí amb una selecció dels seus millors temes davant d'un públic entregat i fidel que fins i tot vestia samarretes del grup. Gavaldà i els seus han tocat temes com 'Hospital del Mar', 'Agost', 'Soroll' o 'Pau', i han tancat el concert amb un bis innovador que ha comptat amb una versió del 'She's got a new spell', de Billy Bragg, i les emblemàtiques 'Jo vull ser rei' i 'Bon dia'.

stats