LITERATURA
Cultura 13/10/2011

Portàtil publica deu nou títols de butxaca

La col·lecció de la qual formen part Angle, Cossetània, Bromera, Meteora, Símbol, Base i Viena dóna a conèixer una desena de novetats, entre les quals hi ha 'Les cendres d'Àngela', de Frank McCourt, 'Arthur i George', de Julian Barnes, 'Walden o la vida als boscos', de Thoreau, i 'Escoltant Guardiola'

Ara
1 min
Retrat de l'escriptor Julian Barnes

BARCELONAEl segell de butxaca Portàtil publica la segona tongada de llibres des del seu naixement amb l’edició de 10 nous títols en format de butxaca. Aquesta segona tongada de llibres destaca per posar a l’abast del lector autors de prestigi de la narrativa internacional com Julian Barnes, Siri Hustvedt o Frank Mccourt, entre d’altres. També es publiquen autors consolidats de casa nostra, com Isabel-Clara Simó, i assaigs d’actualitat, com Escoltant Guardiola o No pensis en un elefant!.

Portàtil va néixer el juny de 2011 impulsada per set editorials independents catalanes (Angle, Cossetània, Bromera, Meteora, Símbol, Base i Viena) i coordinada per la comercial Xarxa de Llibres. La nova col·lecció ha tingut molt bona acceptació entre el públic i les llibreries. La valoració dels primers mesos de vida és molt positiva. El posicionament a les llibreries i les xifres de vendes són bones i ja s’ha fet alguna reedició”, explica Enric Faura, director de Xarxa de Llibres. Afegeix que “el nou format de butxaca de Portàtil ens ha permès connectar amb un sector de públic molt més ampli; en l’època actual, això té un valor incalculable”.

stats