Cultura 17/12/2018

Es presenten 11 candidatures per dirigir el Teatre Lliure

Marta Angelat, Francesc Casadesús, Magda Puyo i Claire Verlet, al jurat

Ara
1 min
La crisi  del Lliure destapa  la caixa  dels trons

BarcelonaEl dia que es tanca la presentació de candidatures del Teatre Lliure s'ha anunciat el nom del jurat que formarà part de la comissió de valoració que elevarà dos o tres noms perquè la Fundació del Teatre Lliure esculli el definitiu. Estarà format per Ramon Gomis (president de la Fundació), el dramaturg Guillem-Jordi Graells Andreu (patró de la Fundació), l'actriu Marta Angelat; el director del Festival Grec, Francesc Casadesús; la directora de l'Institut del Teatre, Magda Puyo; i Claire Verlet, la directora assistent del Théâtre de la Ville de París. Tomàs Segura en serà el secretari sense vot.

Segons les bases del concurs, la comissió, després de realitzar les entrevistes amb les persones seleccionades, valorarà les candidatures i proposarà a la junta de govern de la Fundació Teatre Lliure 2 o 3 candidats, perquè la junta plantegi el nomenament del director al Plenari de la Fundació, que és qui l’ha d’aprovar.

També s'ha anunciat que hi ha 11 candidatures presentades. Des del teatre calculen que entre febrer i març del 2019 se sabrà el nom del director o directora.

stats