Cultura 09/08/2019

A presó un dels rapers de Violadores del Verso per haver agredit una dona

Lírico hauria lesionat una dona de 27 anys que "l'increpava contínuament"

Efe
1 min
L'MC de Violadores del Verso Lírico

ValènciaUn dels integrants del grup de rap Violadors del Verso (un referent del gènere a l'Estat, actualment inactiu), David Gilaberte Miguel, conegut amb el sobrenom de Lírico, de 42 anys, ha ingressat en presó preventiva després de ser detingut per la Guàrdia Civil a Alcossebre (Castelló) el 4 d'agost per una suposada agressió a una jove de 27 anys que presenta greus lesions a tot el seu cos.

La Policia Local d'Alcalà de Xivert (municipi al qual pertany el nucli costaner d'Alcossebre) va rebre un avís per unes suposades molèsties provocades per una dona en una urbanització, però quan van arribar a la zona els agents van comprovar que l'home que els havia trucat tenia taques de sang en una sabata i estava molt nerviós. Segons han detallat fonts d'aquest cos, el suposat agressor va dir que havia discutit amb una dona que "l'increpava contínuament".

Agents de la Policia Local i de Guàrdia Civil van començar llavors la recerca de la dona, van fer una batuda a peu per la zona i van trobar una dona amb greus lesions a tot el cos i que havia estat llançada a una rasa situada a 200 metres de l'habitatge del detingut.

La víctima, que no tenia relació sentimental amb el detingut, segons els diaris 'El Mundo' i 'Levante-EMV', va ser ingressada a l'Hospital General de Castelló i ahir dijous va ser traslladada a un centre sanitari de Castella-la Manxa, d'on és originària.

stats