Cultura 11/03/2014

'El chico de la última fila' s'estrena a la Sala Muntaner

L'obra de Juan Mayorga va inspirar la pel·lícula 'En la casa', premiada amb la Concha d'Or al Festival de Sant Sebastià

Efe
1 min

BarcelonaLa Sala Muntaner de Barcelona estrena aquest dimecres l'obra 'El chico de la última fila', de Juan Mayorga, amb la companyia 'La fila de al lado' fins al 20 d'abril. L'obra relata les apassionades, però a vegades també difícils, relacions entre mestre i deixeble.

Relacions humanes, literatura, art i 'voyeurisme' s'entrellacen en una obra que comença quan Germán, un professor desencantat, es troba amb la brillant redacció de Claudio, un alumne silenciós que sempre s'asseu a l'última fila. A partir d'aquesta sorprenent redacció, s'establirà un misteriós vincle entre el professor i el noi, tan intens com perillós per a tots dos com per als qui els envolten. El repartiment el formen Miguel Lago Casal, Óscar Nieto San José, Olaia Pazos, Carlos Morla, Sergi Marzá i Natalia Braceli.

'El chico de la última fila' (febrer del 2013), representat durant tres temporades a Madrid, ha estat molt aplaudida per la crítica que li ha concedit, entre d'altres, el premi al Millor Espectacle Teatral en el Festival d'Osca 2012, a més de ser el text en el qual es va basar François Ozon per a la seva pel·lícula 'En la casa', Concha d'Or al festival de Sant Sebastià.

stats