Propostes
Cultura 28/04/2017

Setmana del 'Play', 28 d'abril - 4 de maig de 2017

Ara Play
2 min

VINE LA FESTA DEL 'PLAY'!

No et perdis el triple concert del 'Play': l'excantant de Los Sencillos, Miqui Puig, presentarà el seu nou disc Escuela de capataces i també es podrà gaudir del pop cristal·lí de Renaldo & Clara i el folk contemporani de Pavvla, el projecte musical de Paula Jornet.

+ Detalls

Miqui Puig & ACP + Renaldo & Clara + Pavvla

Centre Artesà Tradicionàrius (Barcelona)

4 de maig

No et quedis sense entrades!

http://promo.ara.cat/festplay

JA SOM TOTS ARGENTINS!

Julio Wallovits (Smoking room, La silla) presenta a la Beckett 'Argentinamiento', una contraposició entre els caràcters europeu i argentí que només es pot fer des de l'absurd. La seva tesi és que el món s'ha argentinitzat, ja som tots del país de Messi!

+ Detalls

'Argentinamiento'

Sala Beckett (Barcelona)

Fins al 14 de maig

SETMANA DEL CINEMA D'AUTOR

Un cop a l'any Barcelona es converteix en capital del cinema d'autor. Són els dies del D'A, un esdeveniment que ja va per la seva setena edició i que no només esperen amb fruïció els més cinèfils, sinó tots aquells amb ànim de descoberta!

+ Detalls

D'A Film Festival Barcelona

Diversos espais (Barcelona)

Fins al 7 de maig

MISHIMA ESTRENA DISC A GIRONA

Ara i res és el títol de l'esperat nou disc de Mishima, que es publicarà el 5 de maig. Abans, però, els que tinguin entrades per al seu concert al festival Strenes ja podran sentir com sonen en directe les noves cançons del grup liderat per David Carabén.

+ Detalls

Mishima

Escales de la catedral (Girona)

29 d'abril

TORNA EL FESTIVAL DE JAZZ DE VIC

La capital osonenca es torna a convertir en un focus de jazz de risc i qualitat amb propostes internacionals com el jove pianista austríac Elias Stemeseder o la violinista búlgara Biliana Voutchkova, i d'aquí, com l'Agustí Fernández Liquid Quintet.

+ Detalls

19è Voll-Damm Festival de Jazz de Vic

Jazz Cava (Vic)

Del 4 al 14 de maig

MÚSICA, MERCAT 'VINTAGE' I 'FOODTRUCKS'

El mercat de foodtrucks Van Van (29-30 d'abril) i la fira vintage Lost & Found (30 d'abril) uneixen forces a l'Antiga Fàbrica Damm aquest cap de setmana. A més, dissabte hi haurà música en directe, d'A Contra Blues, Koko-Jean & The Tonics i Enma Fernández.

+ Detalls

VAN VAN / LOST & FOUND

Antiga Fàbrica Estrella Damm (Barcelona)

29-30 d'abril

CULTURA EMERGENT AL PALO MARKET FEST

La Veronal, Los Corderos amb Za! i Seward són alguns dels grups musicals i companyies d'arts escèniques que es podran veure aquest cap de setmana al Palo Market Fest. Cent músics tocant sense parar en una nova iniciativa que s'estrena a la Fabra i Coats.

+ Detalls

Palo Market Fest

Fabra i Coats (Barcelona)

28-30 d'abril

stats