PROPOSTES
Cultura 15/02/2019

La setmana del ‘Play’, del 15 al 21 de febrer

Ara Play
1 min
La setmana del ‘Play’

8 è FESTIVAL INTERNACIONAL DEL CIRC ELEFANT D’OR

Aquests dies la gran carpa del Camp de Mart de la Devesa acull la vuitena edició del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona, on una vuitantena d’artistes d’una dotzena de països oferiran atraccions mai vistes a Europa.

FINS AL 19 DE FEBRER

GRANDMASTER FLASH

Joseph Saddler, més conegut com a Grandmaster Flash, és una llegenda viva del hip-hop i serà a la sala Razzmatazz la nit de dissabte a diumenge. El músic del Bronx acaba de rebre el Polar Prize (considerat el Nobel de la música) “per haver canviat el curs de la música popular”.

16 DE FEBRER

DOTZENA RONDA

Continua la dotzena edició del Ronda, el cicle del bar Heliogàbal del barri barceloní de Gràcia que se centra en propostes independents. Avui divendres amb les actuacions d’Opatov i Banani, i dissabte amb Lluís Cabot (en sessió matinal) i Blood Quartet.

FINS AL 16 DE FEBRER

GHOSTEMANE

El raper nord-americà Ghostemane arriba a La [2] de la Sala Apolo amb una explosiva mescla de trap i estètica metalera derivada dels seus inicis com a guitarrista en grups de hardcore i doom metal. L’últim treball és N / O / I / S / E, del 2018.

16 DE FEBRER

stats