PROPOSTES
Cultura 08/02/2019

La setmana del ‘Play’, del 8 al 14 de febrer

Ara Play
1 min
La setmana del ‘Play’

FESTIVAL DE BLUES DE SANTA COLOMA DE GRAMENET

Arrenca el 6è Festival de Blues de Santa Coloma de Gramenet, al Teatre Sagarra. Travellin’ Brothers i Tail Dragger acompanyat de la Totta Blues Band en seran els caps de cartell, però també hi haurà actuacions de proximitat al bar del teatre, amb Txus Blues & Jose Bluefingers i Gumbo Blues Band.

8 I 9 DE FEBRER

24 è MINIFESTIVAL DE MÚSICA INDEPENDENT

Torna a l’Espai Jove Les Basses l’irreductible Minifestival de Música Independent de Barcelona, que es manté, des de fa gairebé un quart de segle, en la independència més militant. Enguany amb Kristin Hersh, Night Flowers, Free Cake For Every Creature, Cariño i Estruç.

9 DE FEBRER

DOTZENA RONDA

Aquest febrer torna el Ronda, el cicle del bar Heliogàbal de Gràcia, que ja va per la dotzena edició. Comença el dijous 12 amb El Pèsol Ferèstec i s’allarga fins al dissabte 16 amb Puput, Germà Aire, Opatov + Banani, Lluís Cabot i Blood Quartet.

DEL 12 AL 16 DE FEBRER

19 è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA DE BADALONA

El Festival Internacional de Màgia de Badalona - Memorial Li Chang celebra aquest mes de febrer la dinovena edició amb un dels números més perillosos del món: atrapar una bala amb la boca. Ho farà el mag porto-riqueny Reynold Alexander al Teatre Zorrilla, entre molts altres espectacles i activitats paral·leles.

DEL 9 DE FEBRER AL 3 DE MARÇ

stats