Propostes
Cultura 25/01/2019

La setmana del ‘Play’, del 25 al 31 de gener

Ara Play
1 min

EUFÒNIC URBÀ

Com ja és tradició, el festival d’arts sonores i visuals de les Terres de l’Ebre celebra la seva versió urbana a l’Arts Santa Mònica, que durant tres dies s’omplirà de concerts, performances i instal·lacions. Amb entrada gratuïta.

DEL 31 DE GENER AL 2 DE FEBRER

GUITAR BCN

Tret de sortida del festival Guitar Bcn 2019 amb el concert de Fito Páez a L’Auditori (entrades exhaurides). Fins al 10 de juliol, amb Adrià Puntí, Luísa Sobral, Noa, Andrés Calamaro, Enric Montefusco, Ketama, Rosario i molts més.

DEL 31 DE GENER AL 10 DE JULIOL

XXIV BARNASANTS

Cesk Freixas inaugura avui el XXIV Barnasants, que sota el lema Feixisme mai més continua aquesta setmana amb els concerts de Quimi Portet, Quartet Brossa, Ivette Nadal & Pascal Comelade, Clara Fiol i L’Espiadimonis.

DEL 25 DE GENER AL 14 D’ABRIL

ELS MILLORS FILMS DEL 2018, A LA FILMOTECA

Caras y lugares d’Agnès Varda, El hilo invisible de Paul Thomas Anderson o Cold War de Pawel Pawlikowski són algunes de les millors pel·lícules del 2018, que es podran recuperar en un cicle especial a la Filmoteca de Catalunya del 29 de gener al 31 de març.

DEL 29 DE GENER AL 31 DE MARÇ

RAÜL REFREE I ISAKI LACUESTA A LA FABRA I COATS

El músic i productor Raül Fernàndez Refree i el cineasta Isaki Lacuesta exposen fins al març el projecte conjunt Your phone is a cop al Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani de Barcelona, una instal·lació interactiva sobre el control al qual ens sotmeten les noves tecnologies.

FINS AL 17 DE MARÇ

stats