Propostes
Cultura 09/02/2018

La setmana del ‘Play’, del 9 al 15 de febrer

Ara Play
2 min
La setmana del ‘Play’

CARNAVAL DEL CRUÏLLA

Després del Cruïlla de Tardor i abans del de Primavera, arriba el Carnaval del festival Cruïlla a l’Hivernacle del Poble Espanyol. Amb Shantel, The Sweet Life Society, Los Mambo Jambo i The Slingshots.

9 I 10 DE FEBRER

EMERGÈNCIA 2018!

El festival de músiques emergents del CCCB s’acomiada coincidint amb la seva desena edició i un cartell amb noms com Oso Leone, Marina Gallardo, Joe Crepúsculo, Flamaradas, All La Glory i Reberveration Radio.

10 DE FEBRER

IDA LUPINO, PIONERA DE LA DIRECCIÓ A HOLLYWOOD

Coincidint amb el centenari d’Ida Lupino, la Filmoteca i la Mostra de Films de Dones dediquen una retrospectiva a aquesta actriu i directora del Hollywood clàssic que va trencar tabús a l’hora de posar-se darrere les càmeres. El cicle s’enceta avui, 9 de febrer, amb El autoestopista (1953), precedida d’un debat i presentació.

DEL 9 DE FEBRER AL 17 DE MARÇ

ROCÍO MÁRQUEZ AL CCCB

La cantaora Rocío Márquez presentarà al CCCB, en el marc de la mostra Després de la fi del món, una acció-concert anomenada La costilla de Rocío en que cantarà a les plantes, al costat del guitarrista Raúl Cantizano i l’artista plàstic Manuel León.

14 DE FEBRER

CARNAVAL DE ‘JOC DE TRONS’

Dissabte, 10 de febrer, tothom que es disfressi de personatge de Joc de trons podrà visitar de manera gratuïta l’exposició dedicada a la sèrie que hi ha al Museu Marítim de Barcelona.

10 DE FEBRER

stats