Propostes
Cultura 02/02/2018

La setmana del ‘Play’, del 2 al 8 de febrer

ARA Play
1 min
La setmana del ‘Play’

EUFÒNIC URBÀ

La branca urbana del festival ebrenc torna a l’Arts Santa Mònica amb instal·lacions artístiques, actuacions audiovisuals i més a càrrec d’artistes com Tiger Menja Zebra, Los Voluble i Shoeg, entre d’altres. Entrada gratuïta!

2 I 3 DE FEBRER

‘HEAVIES TENDRES’ AL 33

La nova sèrie d’animació per a adults de Juanjo Sáez arriba per fi al Canal 33 aquest diumenge, 4 de febrer, a les 21.35 h. Heavies tendres s’inspira en l’adolescència metàl·lica de l’autor d’Arròs covat al barri de la Sagrera.

4 DE FEBRER

VIDEOCLIPS AMB PRESSUPOST 0

A la sala 3 de l’Apolo, la realitzadora d’Osca María José Hasta explicarà la seva feina i estrenarà el nou clip de Pentina’t Lula, les Bising Sisters explicaran com tiren endavant una sèrie punk i es debatrà sobre com s’ho fan els cineastes mil·lennials en la cultura de la precarietat. Amb música de Panotxa DJ.

2 DE FEBRER

TAPES A PALO ALTO

Palo Alto Market obre aquest cap de setmana amb una nova edició anomenada Delicious i dedicada a la cultura de les tapes, amb més de 20 propostes. A més, hi haurà actuacions com la de Raynald Colom, amb el guitarrista David Soler i el raper de Nova York BluRum 13.

3 I 4 DE FEBRER

CESK FREIXAS I MANUEL DE PEDROLO

En el marc del BarnaSants, Cesk Freixas estrenarà un homenatge a Manuel de Pedrolo, coincidint amb el centenari del seu naixement. Freixas actuarà amb el guitarrista Víctor Nin, la il·lustradora Marta Vellvehí i altres col·laboradors que posaran veu a textos de l’escriptor.

4 DE FEBRER

stats