Cultura 06/10/2017

La setmana del ‘Play’, del 6 al 12 d’octubre

1 min
La setmana del ‘Play’

50 ANYS DE CINEMA FANTÀSTIC

Sitges està de festa, perquè el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya celebra aquests dies la seva cinquantena edició amb 255 títols, incloent-hi pel·lícules, sèries, realitat virtual i Guillermo del Toro d’amfitrió.

Fins el 15 d'octubre

FIRA MEDITERRÀNIA

La Fira Mediterrània de Manresa celebra la seva vintena edició amb una extensa programació al voltant de la cultura popular i les músiques del món i amb el patrimoni, la innovació i la música emergent com a eixos centrals.

Fins al 8 d'octubre

CONFERÈNCIA D’ANGELA DAVIS

L’activista pels drets humans i contra la discriminació racial Angela Davis oferirà una conferència titulada La revolució avui, en el marc del cicle Revolució o Resistència que té lloc al CCCB durant el mes d’octubre. S’emetrà en directe en streaming des de www.cccb.org.

9 d'octubre. 18:30h

FESTIVAL CONNEXIONS

Ja està en marxa una nova edició del Festival Connexions. Aquest cap de setmana tenen lloc les actuacions a la Sala Apolo de Rocío Márquez & Fahmi Alqhai (divendres 6), TotalMusicLab (dissabte 7) i Mazoni & Istanbul Street Ensemble (diumenge 8).

Fins al 31 d'octubre

DESENA RONDA DE L’HELIOGÀBAL

L’Heliogàbal organitza per desena vegada el seu cicle de concerts Ronda, que començarà el 12 d’octubre amb un concert de Refree al mateix Heliogàbal. Continuarà amb actuacions de Laetitia Sadier, Vàlius, Jorra i Gomorra, Anímic i Nuu en espais com Experimentem amb l’Art, Espai Jove La Fontana i BeGood.

Del 12 al 14 d'octubre

stats