PROPOSTES
Cultura 16/12/2016

La setmana del ‘Play’, 16 - 22 de desembre de 2016

2 min
La setmana del ‘Play’

7 NOTAS 7 COLORES, TORNA EL RAP DELS 90

Després d’una dècada d’absència, 7 Notas 7 Colores tornen als escenaris aprofitant el vintè aniversari del seu debut, Hecho, es simple (1997), el treball que va posar Mucho Muchacho i Dive Dibosso al mapa del hip-hop espanyol dels 90. Comença la gira del retorn.

+ Detalls

7 Notas 7 Colores

Sala Apolo (Barcelona)

17 de desembre

LES BANDES SONORES D’ALEXANDRE DESPLAT

Alexandre Desplat ha escrit bandes sonores de pel·lícules com El Gran Hotel Budapest, El curiós cas de Benjamin Button, El discurs del rei o les dues últimes de Harry Potter. Tot un luxe veure’l dirigir algunes d’aquestes partitures al capdavant de l’OBC en dues nits consecutives.

+ Detalls

Desplat dirigeix les seves bandes sonores

L’Auditori (Barcelona)

22-23 de desembre

VEUS NÒRDIQUES A L’AUDITORI

La música antiga i els sons tradicionals noruecs es combinen amb l’experimentació en la manera de fer del sextet vocal Nordic Voices. Dins del cicle Sampler Sèries, un programa d’obres escrites expressament per a la prestigiosa formació.

+ Detalls

Nordic Voices

L’Auditori (Barcelona)

19 de desembre

ELS MILLORS CURTS DE TOTS ELS TEMPS

Timecode, de Juanjo Giménez, guardonat a Canes i candidat als Oscars, obrirà El Dia Més Curt, un esdeveniment internacional amb alguns dels millors curtmetratges de la història. A Barcelona, Reus, Tàrrega, Figueres, Palma, Igualada, Puigcerdà i més.

+ Detalls

El Dia Més Curt

CCCB (Barcelona) i altres poblacions

Fins al 25 de desembre

www.eldiamescurt.cat

MATARÓ, A RITME DE RUMBA

Landry el Rumbero, Triampa, Street Rumba, Muchacho & Los Sobrinos, Rumba Tres i Sabor de Gràcia protagonitzen una nova edició del Rumbafest. Això serà dissabte, a partir de les 17 h, a la plaça de l’Ajuntament de Mataró, capital rumbera!

+ Detalls

Rumbafest

Plaça de l'Ajuntament (Mataró)

17 de desembre

MARKET DE NADAL A LA FÀBRICA LEHMANN

Un dels secrets més ben guardats i amb més encant de Barcelona és aquest interior d’illa de l’Eixample (Consell de Cent, 159), que podeu visitar amb motiu de la seva fira nadalenca. Joieria, art, llibres, ceràmica, disseny, moda i street food en una antiga fàbrica de nines.

+ Detalls

Market de Nadal

Fàbrica Lehmann (Barcelona)

17 de desembre

FIRA DE VINILS AMB ENTRADA SOLIDÀRIA

Ja teniu excusa per regalar discos de vinil. Els trobareu a l’Ameba Xmas Music Day, una fira solidària (una entrada = una joguina) al voltant de la música electrònica, amb concerts, DJs, visuals, il·lustradors, dissenyadors, tallers d’estampació manual...

+ Detalls

Ameba XMas Music Day

Utopia126, (Barcelona)

17 de desembre

http://ameba.cat

stats