Música
Cultura 05/05/2015

Sílvia Pérez Cruz i Feliu Gasull es fusionen amb la GIOrquestra a Girona

Els artistes interpretaran obres de Lorca, Montsalvatge i el mateix Gasull, que estrenarà la peça 'Quatre cançons per a veu i orquestra', basada en textos populars i poetes catalans

Ara
1 min
L'artista Sílvia Pérez Cruz / AUDITORI DE GIRONA

BarcelonaSílvia Pérez Cruz compartirà escenari amb els acords de guitarra de Feliu Gasull aquest diumenge 10 de maig a l'Auditori de Girona. Tots dos acompanyaran el tancament de la temporada de producció pròpia de la GIO, l'orquestra simfònica de les comarques gironines, on s'interpretaran obres de Lorca, Montsalvatge i del mateix Gasull.

Pérez Cruz i Gasull interpretaran junts peces de Gasull com 'Tonades', encarregada per Josep Pons i estrenada amb l’Orquestra Nacional d’Espanya, que s'inspira en les cançons que canten els pagesos. El guitarrista estrenarà en aquesta ocasió 'Quatre cançons per a veu i orquestra', una composició basada en textos populars i poetes catalans.

Finalment, el programa es tancarà amb l'estrena per a orquestra de 'Nana', de Xavier Montsalvatge, i una selecció de 'Canciones antiguas españolas', de Federico García Lorca, entre les quals es troben 'Romance de Don Boyso', 'Las tres hojas' i 'Los cuatro muleros'. La GIO tindrà un format, en aquest concert, de gran orquestra simfònica, dirigida per Marcel Sabaté i amb 60 músics. El concert també es podrà seguir en directe a través de Catalunya Música.

stats