Arts escèniques
Cultura 14/08/2013

El Teatre Ateneu de Tàrrega estrena nova il·luminació i millores en l'equipament

Les obres han suposat una inversió de 16.890 euros a càrrec de l'Ajuntament de la capital de l'Urgell

Acn
1 min

TàrregaL'Ajuntament de Tàrrega ha finalitzat un conjunt d'obres de millora al Teatre Ateneu que sumen una inversió de 16.890 euros. En destaca la renovació integral de la il·luminació de l'interior de la sala. En concret, s'han substituït els vells fluorescents per una vintena de nous llums de tecnologia led, més eficients i de baix consum, la qual cosa suposarà reduir una tercera part de la despesa energètica. També s'ha col·locat una nova barana d'acer inoxidable a tot el perímetre de l'amfiteatre. El teatre ja va ser objecte fa dos anys d'altres inversions rellevants com el reforç de l'estructura de la coberta.

El nou sistema d'il·luminació led, pressupostat en 13.290 euros, disposa d'un comandament que permet regular a distància la intensitat de la il·luminació. Pel que fa a la barana, de 43 metres lineals, ha suposat una inversió de 2.300 euros.

D'altra banda, està prevista a curt termini una nova instal·lació destinada al grup electrogen de la sala i que millorarà el seu ús davant possible fallades del subministrament elèctric. En aquest cas, la inversió puja a 1.300 euros.

El Teatre Ateneu, de gestió municipal, esdevindrà aquest setembre, com ja és costum, un dels espais escènics de Fira Tàrrega, i a partir de l'octubre acollirà una nova edició de la temporada de teatre i dansa.

stats