Cultura 11/03/2015

Tim Burton dirigirà una versió de 'Dumbo' que barrejarà acció real i animació

El projecte compta amb el guió d'Ehren Kruger, autor dels textos dels últims tres lliuraments de la saga 'Transformers' i de cintes com 'Scream 3' o 'El Ring'

Efe
2 min
'Dumbo' / Wikimedia

Los AngelesDisney i Tim Burton, el director d''Alícia al país de les meravelles', tornaran a treballar plegats amb una versió del clàssic de l'animació 'Dumbo' que contindrà acció real, segons ha informat aquest dimarts l'edició digital de la revista 'Variety'.

Burton, dues vegades candidat a l'Oscar, es farà càrrec d'aquest projecte que compta amb el guió d'Ehren Kruger, autor dels textos dels últims tres lliuraments de la saga 'Transformers' i de cintes com 'Scream 3' (2000) o 'El Ring' (2002).

Segons fonts consultades per la publicació, l'estudi Disney està molt satisfet amb el llibret lliurat per Kruger i s'ha volgut moure ràpid per contractar un cineasta de primer nivell.

Justin Springer, que va treballar a 'Tron: Legacy' i 'Oblivion', serà el productor de la cinta al costat de Kruger.

'Dumbo' (1941) explica la història d'un elefant de circ que pateix les burles dels altres per les seves enormes orelles fins que, amb l'ajuda d'un ratolí, aconsegueix assolir tots els seus objectius.

La versió que prepara Burton barrejarà acció real i animació, segons 'Variety'.

Després de l'èxit de 'Maleficent' i 'Alícia al país de les meravelles', Disney ha desenvolupat diversos projectes centrats en actualitzar els seus grans clàssics de l'animació i convertir-los en cintes d'acció real, com és el cas de 'Cinderella', que s'estrena aquest divendres als Estats Units. S'espera que la cinta recapti uns 60 milions de dòlars en la seva estrena.

Disney també prepara una versió en acció real de 'La Bella i la Bèstia', protagonitzada per Emma Watson, Dan Stevens i Luke Evans, i una altra d'estil similar per 'El llibre de la selva'.

També té en cartera la segona part d''Alícia al país de les meravelles', que es titularà 'Through The Looking Glass' i que arribarà a les sales el maig del 2016.

stats