Literatura
Cultura 15/07/2015

'Vés i aposta un sentinella' ven més de 105.000 exemplars en un sol dia al Regne Unit

La segona novel·la de l'autora de 'Matar un rossinyol' va ser publicada en anglès el 14 de juliol i en català ha arribat aquest dimecres

Efe/ara
1 min
Exemplars del nou llibre de Harper Lee 'Vés i aposta un sentinella'

BarcelonaL'escriptora Harper Lee ha venut més de 105.000 exemplars de 'Vés i aposta un sentinella' en el seu primer dia a la venda al Regne Unit. La segona novel·la de l'autora del clàssic 'Matar un rossinyol' va arribar aquest dimarts 14 de juliol a les llibreries britàniques, que van estar obertes fins a altes hores de la matinada per tal de fer front a la demanda. La novel·la ha estat distribuïda en suport imprès i en digital i ja ha arribat a les llibreries catalanes de la mà d'Edicions 62, que n'ha distribuït 10.000 exemplars.

Penguin Random House no ha volgut fer comparacions amb les xifres de vendes que va aconseguir E.L. James amb el nou llibre de 'Cinquanta ombres d'en Grey', que el passat mes va batre el rècord de vendes al Regne Unit amb 647.401 exemplars venuts durant els tres primers dies del llibre al mercat. L'anterior rècord el tenia 'El símbol perdut', del novel·lista Dan Brown, que el 2009 va aconseguir vendre durant els cinc primers dies 551.000 exemplars.

stats