Cultura 29/05/2014

Vitalii Sediuk, el malson de les estrelles, ara agredeix Brad Pitt

Arresten el periodista ucraïnès que gasta bromes pesades a 'celebrities' per colpejar Pitt a l'estrena de 'Malèfica'

Ara
1 min
Brad Pitt a l'estrena de 'Malefica' / GETTY

EFEVitalii Sediuk és un periodista ucraïnès que té per ofici gastar bromes pesades a les estrelles. Fa una setmana era al Festival de Canes, on es va ficar sota la faldilla d'America Ferrara després de llançar-se a la catifa vermella. Ahir va ser arrestat per, suposadament, colpejar Brad Pitt.

L'home, de 25 anys, va saltar les tanques de protecció de l'entrada del cinema on Pitt acompanyava Angelina Jolie a l'estrena de 'Malèfica' i va clavar-li un cop a la cara mentre l'actor signava autògrafs, segons va descriure el sergent del departament de Policia de Los Angeles. El van detenir acusat d'un delicte menor i se li va imposar una fiança de 20.000 dòlars.

El 'Jimmy Jump' de Hollywood

El detingut ha estat identificat com a Vitalii Seduik, un periodista ucraïnès conegut per fer males jugades a les 'celebrities' en esdeveniments públics. Fins i tot als més exclusius: aconsegueix acreditació a través del canal ucraïnès '1+1' o de 'Russian life news'.

La llista de malifetes és llarga. El 2012 Will Smith li va clavar una plantofada quan Seduik va intentar fer-li un petó. Al gener va aparèixer en els premis del Sindicat d'Actors dels Estats Units i va agafar l'actor Bradley Cooper per les cames. Va fer el mateix amb Leonardo DiCaprio. Abans fins i tot havia saltat a l'escenari en la cerimònia dels Grammy en ple discurs d'agraïment d'Adele i s'havia presentat a la luxosa gala del Met amb el banyador de Borat. Fins i tot s'havia plantejat anar als Oscars i van amenaçar-lo que l'arrestarien.

stats