Economia 22/02/2018

Acciona assegura el servei d'ATLL fins a la resolució del contracte

La companyia recorda que el Suprem encara no s'ha pronunciat sobre el seu recurs

Ara
1 min
ATLL subministra aigua a cinc milions d’abonats de l’àrea metropolitana de Barcelona.

BarcelonaLa companyia constructora i de serveis Acciona ha assegurat aquest dijous que ATLL continuarà prestant el servei fins que cobri l'import de la compensació prevista en la llei de contractes públics i es firmi l'acta de retorn de béns i drets afectats al servei públic, segons ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La companyia controlada per la família Entrecanales és la principal accionista d'ATLL Concessionària, l'empresa a la qual la Generalitat va adjudicat la gestió d'Aigües Ter-Llobregat en un contracte anul·lat dimecres pel Tribunal Suprem.

En aquest sentit, Acciona ha recordat que el Suprem encara no s'ha pronunciat sobre el seu recurs, que es basa en arguments diferents dels dels recursos plantejats per la Generalitat i per Agbar, que són els que va resoldre dimecres l'alt tribunal.

Acciona ha indicat que quan se'ls hi notifiqui la sentència sobre el seu recurs analitzarà els fonaments de dret de la sentència "per determinar les accions legals o judicials que corresponguin". Entre aquestes accions hi podria haver una reclamació a la Generalitat almenys pels pagaments i les inversions fetes.

stats