Economia 30/10/2017

Cuatrecasas no es planteja moure la seu de Barcelona

Així ho asseguren fonts del despatx consultades per Europa Press

Ara
1 min
Any rècord de Cuatrecasas,  gràcies a CaixaBank i el Dieselgate

BarcelonaLa firma d'advocats Cuatrecasas no es planteja traslladar la seva seu fora de Barcelona tot i la situació política que s'ha viscut a Catalunya durant les últimes setmanes. Així ho ha avançat aquest dilluns Europa Press, una informació que ha sigut confirmada per l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Alhora, la firma presidida per Rafael Fontana reconeix que ha creat un comitè que avalua dia a dia la situació política de Catalunya i vetlla "pels interessos dels clients i del mateix despatx". A hores d'ara, aquest comitè no ha decidit encara traslladar la seva seu social fora de Catalunya, una decisió que ja han pres més de 1.800 empreses, segons les últimes dades del Col·legi de Registradors d'Espanya.

Cuatrecasas, però, es manté al marge de valorar la situació en la qual està Catalunya. La firma considera que no li correspon fer valoracions "d'aquest fenomen polític".

El bufet d'advocats va facturar 270 milions d'euros el 2016, un 1,5% més que l'any anterior. La xifra va suposar el màxim històric per a la firma, que enguany celebra els 100 anys. La millora dels resultats de l'últim exercici responia a un augment de les consultes en temes mercantils, entre els quals destaquen el cas Dieselgate o la compra de BPI per part de CaixaBank.

stats