Economia 17/12/2012

Gas Natural denuncia el fals representant que va signar un acord milionari amb Ucraïna

L'empresa catalana acusa Jordi Sardà Bonvehí d'estafa i falsedat en document mercantil

Efe
1 min
L'impostor i un representant del govern signen l'acord amb el primer ministre de fons.

BarcelonaGas Natural Fenosa ha presentat una denúncia davant l'Audiència Nacional contra Jordi Sardà Bonvehí, que a finals de novembre es va fer passar per representant de la companyia en la firma d'un contracte milionari a Ucraïna.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Fonts de la multinacional energètica han precisat que la denúncia es va presentar divendres, i que l'acusen d'estafa i de falsedat en document mercantil.

En conèixer que aquesta persona havia signat en nom de Gas Natural un contracte amb Ucraïna per uns 850 milions d'euros per construir una planta de gas natural liquat al mar Negre, la companyia va negar que Sardà els representés, i va advertir que es reservava la possibilitat d'anar als tribunals.

Dies després, l'Agència Estatal per a Inversions i Projectes Nacionals d'Ucraïna va donar per aclarit el "malentès" sobre la firma d'un suposat acord d'inversió milionari entre el Govern ucraïnès i aquesta persona, que creien que representava Gas Natural.

En un comunicat, aquesta agència estatal també va expressar la seva intenció de reunir-se amb el president de Gas Natural Fenosa, Salvador Gabarró, per abordar perspectives de cooperació al país.

stats