Economia 10/02/2015

Hisenda dóna per tancada la investigació de la llista Falciani

La llista de morosos es publicarà aquest 2015, segons el secretari d'Estat

Efe
1 min
El secretari d'Estat d'Hisenda, Miguel Ferré, i la directora general de l'Agència Tributària, Beatriz Viana, en roda de premsa a Madrid / ACN

BarcelonaEl secretari d'Estat d'Hisenda, Miguel Ferre, ha insistit aquest dimarts que la investigació per la llista Falciani "no té més recorregut", segons ha assegurat després d'una jornada sobre la reforma fiscal a Barcelona. "El govern [espanyol] ja va investigar els noms de la llista Falciani en l'anterior legislatura i es van fer actuacions de les quals ja es van explicar també els resultats", ha insistit Ferre.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Ara l'interès del govern espanyol és un altre: "treballar amb la informació i les declaracions de béns a l'estranger", ha assegurat el número dos del ministeri. En aquesta línia, s'ha referit als convenis subscrits recentment amb estats com ara Andorra.

Ferre ha detallat també que aquest 2015 es publicarà la llista de morosos d'Hisenda, persones amb deutes de més d'un milió d'euros o amb una condemna ferma per frau fiscal. L'objectiu és, creu Ferre, "conscienciar" sobre la necessitat de complir amb els compromisos fiscals.

stats