Economia 17/02/2015

La llista Falciani "no és res" al costat de la informació que té l'Agència Tributària

Així ho afirma Santiago Menéndez, director de l'organització, fent referència a les dades proporcionades per l'amnistia fiscal

Europa Press
1 min
El director de l'Agència Tributària, Santiago Menéndez.

MadridSegons el director de l'Agència Tributària (AEAT), Santiago Menéndez, l'amnistia fiscal impulsada pel ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha proporcionat tanta informació sobre evasors fiscals a l'administració que, al seu costat, "la llista Falciani no és res".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Menéndez ha fet aquestes declaracions aquest dimarts en la compareixença davant la comissió d'hisenda del Congrés, on ha detallat els resultats de la lluita contra el frau fiscal del 2014. El director de l'Agència Tributària ha insistit que "comprèn l'interès i el morbo que desperta la llista" però recorda que l'agència coneix aquestes dades "des de fa molt temps".

A més, ha reconegut que "està bé" que es publiqués el llistat dels evasors tributaris "amb les suficients garanties processals" i ha posat com a exemple a seguir el model suec. "Crec que, efectivament, és una informació que els ciutadans tenen dret a conèixer", ha declarat.

stats