Economia 14/12/2017

Mango ultima la venda del seu polígon industrial a Palau-solità

El fons d'inversió britànic Invesco comprarà les instal·lacions per 100 milions d'euros

Ara
1 min
Instal·lacions de Mango a Palau Solità i Plegamans

BarcelonaMango ha tancat un preacord amb el fons d'inversió britànic Invesco per vendre les seves instal·lacions a Palau-solità i Plegamans, on té la seva seu i el centre de disseny, segons ha avançat avui 'El Confidencial'.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'operació ascendeix a més de 100 milions d'euros i suposa una forma de rendibilitzar els actius de la firma de moda per obtenir recursos que financin la seva expansió. Està previst que la compravenda es formalitzarà durant el primer trimestre del 2018, tot i que els ingressos no es comptabilitzaran com a resultats extraordinaris en els comptes del 2017.

Es tracta d'un contracte de venda amb arrendament posterior, que preveu el lloguer per part de Mango durant 30 anys, i suposarà una rendibilitat per al fons britànic del 5%. Les instal·lacions ocupen una superfície de 149.000 metres quadrats i aquesta operació suposa la segona gran desinversió de la companyia en els seus actius immobiliaris, ja que al desembre de l'any passat va vendre el seu centre logístic a Lliçà d'Amunt al grup europeu d'inversió immobiliària VGP per més de 150 milions.

stats