Economia 11/06/2019

Mercadona inicia un nou servei de venda online a Barcelona

La cadena valenciana obre un nou magatzem amb una inversió de set milions d'euros

Ara
1 min
Barcelona serà la segona ciutat amb servei de venda online de Mercadona

BarcelonaLa cadena de supermercats Mercadona ha iniciat un nou servei de venda online a Barcelona, on ha establert un magatzem per donar servei a l'entrega a domicili d'aquestes compres.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons ha informat la companyia valenciana, la venda a través d'internet estarà disponible inicialment en quatre codis postals dels districtes de Sarrià - Sant Gervasi i les Corts, i s'anirà estenent gradualment a la resta de barris de la capital catalana.

Per tal de satisfer aquest servei, l'empresa posa en marxa un nou centre logístic de 10.500 metres quadrats, 2.500 dels quals destinats a frescos, amb una àrea d'emmagatzematge en fred per a productes congelats i refrigerats. En total, la inversió ha estat d'uns set milions d'euros. Per començar, el magatzem comptarà amb 92 treballadors procedents d'altres punts de venda de la cadena, tot i que a mesura que el servei s'ampliï a tota la ciutat el nombre d'empleats podria créixer fins als 350.

Per dur a terme les entregues de les comandes, Mercadona disposarà d'una flota de 50 vehicles de repartiment. El preu per comanda serà de poc més de set euros i les entregues es faran cada dia de la setmana excepte els diumenges.

Barcelona és la segona ciutat on la cadena engega aquest servei de venda online amb entrega a domicili, després de València. La companyia preveu ampliar aquest servei a Madrid a partir de principis de l'any vinent per continuar posteriorment l'expansió a altres indrets de l'Estat.

El grup valencià també va començar a Catalunya la seva expansió estatal fora del País Valencià de la seva nova línia de menjar preparat, concretament en un supermercat a Cornellà de Llobregat.

stats