Economia 08/10/2014

"Ni jaient a terra i deixant-nos trepitjar estaríem pitjor". Les millors frases d'Andreu Mas-Colell

à.f.m.
1 min
Debat 'I ara què?': Andreu Mas-Colell, Joan Majó i Antoni Bassas / CÈLIA ATSET

BarcelonaDurant la seva participació al col·loqui "I ara què?", Andreu Mas-Colell ha deixat nombroses frases lapidàries. Aquestes són les més destacades:

"No hem rebut ni un euro, ni com a transferència pressupostària ni com a FLA, que no fossin diners amb què [els catalans] no haguéssim contribuït. Tenim tot el dret a exigir que se'ns tracti com correspon".

"A la dreta espanyola el franquisme li sembla malament perquè no hi havia democràcia, però l''España una' ja li sembla bé".

"Ni jaient a terra i deixant-nos trepitjar no estaríem pitjor. [Estem] sense poder pagar i [en] humiliació extrema. Què podríem haver fet?".

"Pràcticament a diari estem demanant més liquiditat al nostre banc, que és el Tesoro. I ens dóna diners en quantitats inferiors a les necessàries".

"Si algú juga una mica a crear una crisi financera a Catalunya, això es llegirà a fora com una crisi financera d'Espanya".

"La culpa és 100% de Madrid: la distribució de recursos entre administració central i autonomies està esbiaixada a favor de l'administració central. Ho està quan l'economia és bona i en moments de crisi".

"En termes absoluts, el 2015 l'Estat tindrà més diners. Les comunitats autònomes, no. Això és completament esbiaixat".

stats