Economia 27/10/2014

La sortida a borsa d'Aena aquest any corre perill

Els coordinadors de l'oferta pública de venda (OPV) alerten que si aquesta setmana no es resolen els problemes amb l'auditora, serà impossible complir el calendari

Ara
1 min
Cada acció d’Aena debutarà a borsa amb un valor que serà d’entre 41,5 i 53,5 euros.

BarcelonaEl govern espanyol va ajornar divendres passat l'aprovació de l'oferta pública de venda (OPV) per treure a borsa el 28% del gestor d'aeroports Aena. Els coordinadors d'aquesta OPV han enviat una carta on alerten que si aquesta setmana no es resolen els problemes detectats pel ministeri, serà impossible complir el calendari de treure Aena a Borsa aquest 2014.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons una carta que avança aquest dilluns el diari 'Expansión', els coordinadors de l'OPV (Banco Santander, BBVA, Goldman Sachs, Morgan Stanley i Bank of America Merril Lynch) han alertat al ministeri que lidera Luis de Guindos del risc de suspensió que plana ara mateix sobre l'operació.

El motiu és que el ministeri d'Economia va frenar la publicació de l'OPV en detectar un possible conflicte d'interessos de la consultora PwC, que és l'auditora de la societat i, alhora, qui s'encarrega de redactar la carta de conformitat que ha d'acompanyar la documentació de l'OPV.

stats