Economia 01/06/2017

Unicaja traurà a borsa el 40% del capital

La subscripció de capital estarà destinada a inversors qualificats

Agències
1 min
Imatge de la Junta General d'Accionistes d'Unicaja en què es va aprovar la seva sortida a borsa.

BarcelonaUnicaja prepara la sortida a borsa. L'entitat espanyola vol treure al mercat el 40,4% del capital a través d'una oferta de subscripció d'accions destinada a inversors qualificats, segons ha anunciat aquest dijous l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El volum de l'oferta ascendeix a 625 milions de noves accions, que representen el 40,4% del capital després de l'operació, assumint que no s'exerceixi l'opció de sobresubscripció. La companyia espera fer servir els fons nets obtinguts de la venda a reforçar la posició de capital després del reemborsament dels bons convertibles contingents FROB per un import de 604 milions, finançar l'adquisició de la participació del FROB a EspañaDuero per 62 milions d'euros i a finalitats corporatives generals.

L'entitat té la intenció de sol·licitar l'admissió a negociació oficial en les borses de valors de Madrid, Barcelona, Bilbao i València, així com la inclusió en el Sistema d'Interconnexió Borsària de la totalitat de les accions ordinàries representatives del capital social.

stats