Economia 27/06/2019

Els vigilants de seguretat del Prat convoquen una vaga indefinida a partir del 12 de juliol

Reclamen millores salarials i en matèria de formació

1 min
Les cues a l'aeroport aquest divendres al matí

El comitè d'empresa ha convocat els vigilants dels controls de seguretat de l'aeroport del Prat a una vaga indefinida a partir del 12 de juliol, segons un comunicat del sindicat Alternativa Sindical.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Els representants dels treballadors reclamen una pujada dels salaris a Trablisa, l'empresa adjudicatària del servei des del juny de l'any passat. Concretament, els sindicats volen que s'apliqui un plus de productivitat de 200 euros.

A més, la plantilla també reclama i millores en matèria de formació, com ara més formació, i una ampliació del personal per tal d'oferir un servei més eficient i poder realitzar els descansos corresponents. La convocatòria de vaga va ser registrada dimecres al departament de Treball de la Generalitat.

Els vigilants dels controls de seguretat del Prat ja van fer vaga l'estiu de 2017, fet que va causar llargues cues a l'aeroport en els dies de més trànsit de passatgers de l'any. Aquest any van amenaçar amb noves aturades coincidint amb el Mobile World Congress, però finalment no es van produir.

stats