Economia 20/11/2014

La Visa xinesa ofereix descomptes als turistes que viatgin a Barcelona

L'empresa UnionPay fa una campanya de descomptes als viatgers que paguin amb la targeta en 30 destinacions de tot el món

Efe
1 min
Barcelona,  ciutat turística internacional

PequínLa xarxa de targetes de crèdit i dèbit UnionPay, present en pràcticament tots els bancs de la Xina i amb creixent presència a l'exterior, ha iniciat una campanya de descomptes als turistes que visitin 30 destinacions de tot el món, entre elles Barcelona, segons ha explicat la companyia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Fins a finals de febrer, els usuaris d'aquesta xarxa de targetes, que és l'equivalent xinès a Visa o Mastercard, podran obtenir descomptes d'entre el 10 i el 20% en el pagament de determinats hotels, restaurants, atraccions turístiques i també en compres en centres comercials.

Barcelona és l'única ciutat espanyola en la llista de 30 destinacions incloses en l'oferta. Hi figuren Nova York, San Francisco, Roma, Londres, París, Tòquio, Seül així com una desena d'illes on el turisme xinès és cada vegada més notable (Bali, Maldives, Hawaii, Phuket, entre d'altres).

Es tracta de la tercera campanya que aquest any llança la companyia per estimular l'ús de les seves targetes entre els milions de turistes xinesos que de forma creixent viatgen a altres països, tot i que les iniciatives anteriors s'havien centrat en oferir descomptes en botigues lliures d'impostos als aeroports.

stats