Màsters i Postgraus

El TecnoCampus estrena màsters, postgraus i cursos d'especialització

El centre universitari, adscrit a la UPF, posa en marxa un nou màster de gestió de ciutats intel·ligents i oferirà més d'una desena de cursos d'especialització, de perfeccionament professional i d'actualització, a més de seminaris i tallers

2 min
El TecnoCampus d'ha dotat de nous espais de treball

Enmig d'una societat que canvia a gran velocitat, no deixar mai de formar-se és vital. Amb aquesta filosofia, el TecnoCampus de Mataró renova cada any la seva oferta formativa. Per a aquest curs 2022/2023, el centre universitari adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha presentat un catàleg renovat que comprèn quatre màsters oficials, dos màsters propis i 13 postgraus, dins la nova marca HUB4T.

Entre les novetats d'enguany hi destaca el Màster en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana, que es realitza amb la col·laboració de l’École Supérieure d’Ingénieurs des Travaux de la Construction de París (ESITC) i el Col·legi d’Enginyeria Tècnica d’Obres Públiques i de l'Enginyeria Civil de Catalunya (ECCAT). "Està adreçat a professionals que vulguin saber integrar les tecnologies de la informació en la gestió, la planificació i l'enginyeria urbana, així com adquirir pràctica a partir d'experiències d'empreses del sector dels serveis a les ciutats", detalla el centre universitari.

Concretament, es tracta del primer màster a tot Espanya que ofereix una formació transversal en l'àmbit de l'enginyeria i la gestió urbana. "Aquest fet obre una finestra d'oportunitat per a la formació de professionals que vulguin treballar en diferents disciplines enfocades a caminar cap a unes ciutats intel·ligents, connectades i sostenibles", apunta el TecnoCampus.

Cursos d'especialització

Un curs més, el TecnoCampus també ha renovat l'oferta formativa de cursos d'especialització. Es tracta de formacions de curta durada orientades a adquirir, actualitzar i divulgar coneixements de temes empresarials, de salut o tecnològics. Tenen una durada màxima de 10 crèdits i van dirigits especialment a professionals en actiu, a estudiants i a tothom qui hi estigui interessat.

Entre els cursos d'especialització que oferirà enguany el TecnoCampus hi ha una formació per aprendre a gestionar amb èxit una empresa familiar; un curs en implantació i gestió de seguretat; un altre sobre gestió i suport a la transformació digital de l'empresa; una formació de suport vital avançat i una altra sobre inclusivitat, innovació i inserció laboral, entre altres Cada curs té una durada diferent, que oscil·la entre les 25 hores i les 385. La modalitat –presencial, semipresencial o en línia– també varia segons el curs. 

stats