Microsites 27/04/2015

Ja tenim els premiats del concurs de fotografia de Sant Jordi

Una rosa i un drac, guanyadors triats pel jurat. Dues imatges més amb les roses com a protagonistes, premiades per sorteig

Ara
1 min
Foto guanyadora del concurs de Sant Jordi

BarcelonaEl jurat de l'ARA s'ha reunit avui per deliberar i escollir els guanyadors del concurs de fotografia de Sant Jordi convocat per l'ARA entre els lectors. La tria no ha estat fàcil, a causa de la quantitat i la qualitat de les imatges compartides a Instagram amb el 'hashtag' de l'ARA #llegisestimar. La gran majoria de participants van triar les roses com a element protagonista de les imatges.

Els guanyadors són:

1. Guanyadora

mireia_ca, amb la foto d'una rosa en una platja. Li correspon un 'e-reader' Kindle (d'Amazon) com a premi.

2. Finalista

josepllovet, amb la foto d'un drac que treu el cap per una finestra sobre una parada llibres. Li correspon la col·lecció completa 'Clàssics de la literatura juvenil', editada per l'ARA.

--------------

Entre la resta de participants, s'han sortejat dos premis més.

Els afortunats han estat:

3. ramon7costa, amb la foto d'una altra rosa (en aquest cas, blava). Li correspon el 'pack' literari format per 'Sé el que estàs pensant', de John Verdon; 'XLIX Sonets d’amor', de Valentí Gómez Olivé; 'Inferno', de Dawn Brown; i 'Fills de mala mare', d'Oriol Canals.

4. 8rosaespinosa, amb una altra foto de roses. Li correspon el 'pack' audiovosial, format per 'Porca misèria' (sèrie completa) i 'Enxaneta', el DVD.

stats