Fernando Alonso confirma que seguirà a McLaren el 2018

L'asturià tanca personalment els rumors que especulaven amb un possible canvi d'escuderia

Era una de les incògnites de la Fórmula 1: què farà Fernando Alonso la temporada vinent? I ell mateix s'ha encarregat de respondre: seguir a McLaren. El pilot asturià ha confirmat que continuarà vinculat a l'escuderia britànica tot i els mals resultats que ha obtingut des que va incorporar-se a l'equip anglès, el 2015. L'escuderia ho ha ratificat uns minuts després.

"És fantàstic poder prolongar la meva relació amb tot l'equip McLaren. El meu cor sempre m'ha dit que em quedi, i aquí em sento com a casa", ha comentat Alonso, i ha afegit que pren la decisió per "la gent increïble i la qualitat humana" que forma l'escuderia, i ha destacat que en el futur poden "tornar a lluitar per la victòria".

D'aquesta manera, Fernando Alonso, de 36 anys, disputarà la 17a temporada consecutiva a la Fórmula 1. El pilot d'Oviedo ha obtingut 32 victòries i dos títols de campió del món (2005 i 2006). Alonso va debutar a la F1 el 2001, a l'equip Minardi, i va fitxar per Reanault el 2003. Posteriorment passaria per McLaren, tornaria a Renault i faria el salt a Ferrari abans de retornar a McLaren.