ESQUÍ ALPÍ

Marcel Hirscher fa més gran la seva llegenda i salva l'honor d'Àustria als Mundials d'esquí

Aconsegueix el seu setè títol Mundial en un podi tot austríac a l'eslàlom

Marcel Hirscher va salvar l'honor del seu país, Àustria, en revalidar aquest diumenge el títol d'eslàlom per davant dels seus compatriotes Mario Matt i Marc Schwarz, en l'últim dia dels Mundials d'Are (Suècia).

Hirscher, de 29 anys, doble or olímpic i guanyador de les set últimes edicions de la Copa del Món, va aconseguir el seu setè títol mundial, el cinquè individual i -després dels de 2013 i 2017- el tercer en eslàlom. Una cosa que amb anterioritat només havia aconseguit el mític suec Ingemar Stenmark.

Hirscher ja havia tancat el seu cercle l'any passat en guanyar, en els Jocs de PyeongChang (Corea), l'únic títol que li faltava: l'olímpic, que va aconseguir en la combinada; dies abans de repetir or, en el gegant.

Després casar-se i estrenar paternitat, Marcel va explicar que aquest curs es centraria en gaudir de la seva vida privada, anteposant-la a l'esportiva, fins llavors la seva prioritat. Una cosa difícil de creure, d'acord amb els resultats d'una campanya en la qual, ha elevat a 68 el nombre de triomfs a la Copa del Món, amb 10 triomfs més.