FUTBOL SALA
Esports 16/11/2012

La selecció espanyola, amb sis jugadors del Barça, jugarà la final del Mundial de futbol sala

Han derrotat per 4-1 la selecció italiana, on el també blaugrana Saad s'ha fet un gol en pròpia porta, i jugarà la final contra el Brasil

Ara
1 min
Fernandao i Marcio Forte, durant l'Espanya-Itàlia

BarcelonaLa selecció espanyola de futbol sala jugarà la final del Mundial després de superar per 4-1 a Itàlia a les semifinals. El gol matiner en pròpia porta del blaugrana Saad, ha obert el camí del triomf dels espanyols. Merlim ha empatat a la represa (min 29), però Alemao, Lozano i Lin han acabat amb les il·lusions italianes. El matx ha tingut la presencia de sis blaugranes en pista (Aicardo, Torras, Fernandao, Lin i Lozano amb Espanya i Saad amb Itàlia) i un a la banqueta, el porter Cristian.

Ara Itàlia jugarà pel tercer i quart lloc el diumenge a les 11.00 hores, mentre que Espanya jugarà la gran final el mateix diumenge 18 de novembre, a les 13.30 hores. Serà la cinquena final consecutiva d'Espanya. El rival serà el Brasil, que ha derrotat els colombians, amb tres jugadors del Barça a l'equip: Ari, Gabriel i Wilde. Aquesta serà la quarta final dels darrers 5 Mundials entre aquests dues seleccions. El 2008 els brasilers es van proclamar campions. A la final doncs, 9 jugadors del Barça buscaran ser campions.

stats