FUTBOL
Esports 11/12/2012

L'entrenador del Santos admet que "veure Messi i Neymar plegats al Barça seria la cosa més bonica"

Creu que Messi guanyarà de nou la Pilota d'Or, ja que és el millor jugador del planeta ara mateix

Efe
2 min
Neymar, als Jocs Olímpics de Londres

BarcelonaL'entrenador del Santos, Muricy Ramalho, considera que la destinació natural per a Neymar ha de ser el Barcelona, perquè el seu estil és semblant al del Santos, mentre que el Reial Madrid "juga un altre tipus de futbol". En unes declaracions a La Xarxa Ràdio, Ramalho no amaga el seu desig que "tant de bo" un dia Neymar i Messi, "els dos millors del món", puguin jugar junts. "Neymar ara està en el quart o cinquè lloc, però després del Mundial 2014 estarà a un molt bon nivell. Veure en el Barcelona Neymar i Messi junts seria la cosa més bonica del futbol, tant de bo", ha comentat.

Ramalho considera que el futbol del Barça és molt similar al que realitza el Santos. "El Barcelona és molt semblant a nosaltres, li agrada jugar a futbol, el toc de pilota. Crec que per a Neymar el millor equip per jugar és el Barcelona. Avui el Barcelona és el millor per a ell perquè el Madrid juga un altre tipus de futbol", ha dit. En tot cas, considera el tècnic del Santos que Neymar s'hauria de quedar al Brasil fins al 2014 i després jugar a Europa. "El camí de Neymar és Europa després del Mundial. Neymar ha d'escollir bé el club on va, i el millor per a ell és el Barcelona", ha comentat.

Ramalho ha recordat que a Europa Messi ho ha guanyat tot i que per ser com Maradona, Cruyff i Pelé necessita guanyar el Mundial. "S'hi està acostant, però li falta el Mundial. Si és així estarà al nivell de Pelé i Maradona", ha insistit el tècnic.

No té dubtes que Messi mereix la Pilota d'Or: "Potser com Messi no hi ha ningú. Iniesta és un dels millors del món, però crec que la Pilota d'Or serà fàcilment per a Messi, que està batent tots els rècords i és un jugador que seguirà fent coses memorables".

stats